Tuesday, August 14, 2012

Game

Hye. sekarang ni aq xlayan game MAT ( Mission Against Terror ) . membazir duet je. kalau aq top-up MAT beli item ade masanye. ni yang x bes kalau kite bayar mahal2 tapi ade mase item uh. kan bagus item uh permanent.contohnye, aq ni topap RM 5 ( harga minimum top-up ) = 250 gold. jadi aq beli satu item uh macam hk 3 days 50 gold. then korang dapat bukak 1 hari je. lagi 2 hari korang ade hal ke, masuk asrama ke, kuar ke and sebagainye. then lepas 3 hari korang bukak id MAT tengok item uh dah expired. Nampak permainan dye? macam uh la. Well. sekarang aq men game HON ( Heroes of Newerth ) ni pulak. bes ape. top-up je dapat beli hero permanent plak uh. murah. bes giler. tapi kalau korang xreti main, xpayah la main. membazir je macam uh. bek top-up kat id aq. hahaha. Kesimpulannye, pilihla game yang anda pandai main and pandai2 la amik risiko ok :)

Pilih2


Wahai perempuan, kau nak rambut camne. meh sini aq potongkan . tu pown kalau boleh la. xpayah bayar. free je. risiko korang kene tanggung k. alahai. saje je. aq mane reti potong rambut orang. potong kertas boleh la. kalau korang nak potong macam kat atas ni, g la salun mane. tengok la berape die cajkan. ok2. relax2. bek korang potong sendiri kat umah. lagi senang. Percume, risiko besar and xbanyak keluarkan duet.

Kelemahan aku

Ye aq tahu aq ade kelemahan. semua manusia kat dunia ni ade kelemahan. MUSTAHIL kalau orang uh perfect gile. kelemahan aq ni cube teke ape dye. mungkin korang xtahu. aq ni budak pelat 'R'. haha. aq kalau sebut 'lori' aq sebut 'loli'. haha. gelak la puas2 . bukan aq dapat dosa. korang yang dapat. well. sebagai kesimpulannya, korang xboleh nak amek tahu kelemahan orang je. korang kene jage jugak kelemahan korang. cube perbaiki kelemahan korang. aq pown ngan baiki sebutan 'R' aq uh. Bersyukur la ape yang Allah dah beri kat kite


Mercun


Lame dah xpegang mercun. hari ni baru dapat pegang mercun. bes gile la. ni baru mercun mancis. yang paling best sekali bila pegang mercun mancis uh lame2 then baling kat orang. jadi orang jahat buat seketika. hehe. well, macam tu la perangai aq, kalau xsuke aq wat camtu, sila la tegur aq. jangan la dok diam je kat situ. kalau sesiape yang tegur aq sebab baling mercun kat orang, aq boleh berhenti. tapi aq suke baling mercun kat orang. haha xD

Sayangilah girlfriend anda ❤

Bosan2 tengok la cite ni. best giler. lagi2 kalau warna merah uh. gelak dye xleh tahan. macam gelak mus. ops. hahahha. enjoys