Friday, April 29, 2011

dah buka!!!

yeay. tgn aq dah bukak pown dari balutan keras uh. waktu nk bukak uh doktor tu gune mesin gergaji uh nk bukak balutan keras.menakutkan dowh. aq takod terkena tgn aq je. seram aq dibuatye. aq ingat sekali je, rupenye atas ngan bawah nk kene gergaji. haish..... takod gile beb. bunyi pown menakutkan. bergegar nk menggigil aq bile dibuatnye. tapi bile dah bukak balutan ni, aq tetibe rase sikit sakit waktu nk gerakkan tgn. taapi bile ngok tgn aq, byak sgt daki. aq dah bersihkan sikit kat hospital tu. tapi aq dah bersihkan sepenuhnye kat umah aq. hehe. xsempat pown aq nk on9. ade berita terbaru. artis 3c lelaki, daus. haha.dye blo je bile org panggil daus "artis". haha. memang citer benar.

Thursday, April 28, 2011

pwtc

haha. mula2 aq nk g cabut balut dari tgn aq ni tapi doktor kate besok. so, mak aq bg la aq g pwtc ngan dak 3c. bile sampai pwtc, kitowg jenguk2 je kat situ. lepas uh, kitowg jumpe adi putra, budak yang pandai math tu. wktu kitowg kat situ, ade penyanyi lagu "semangat yang hilang" ngan "bunga angkasa". ade artis baru 3c. namenye daus. haha. bile nyanyi lagu "bunga angkasa", dye tarik suara kuat2 dowh tapi xkuar dah. haha. tapi bes la gak ade dua artis kat 3c. haha. lelaki ade pompuan pown ade. hehe. lepas uh, tetibe perut aq memulas. aq carik tandas, dah jumpe tapi cube teke ape yang aq jumpe? xde paip dan ade tisu je. tandas tu nk suruh aq beristinjak ke. ape lg. tahan je la. kitowg jalan2 dalam uh. ade dewan yang labelnye perlis. kitowg masuk tapi sebelum uh ade roda putaran. aq putar dapat nombor 6 yang tertera "bina ayat". aq masuk aq cakap kat org uh yang aq nombor 6. dye bagi perkatan " humanisme". dye suroh aq bina 3 perkataan dari perkataan uh. aq jawab "masin","manis","sami". hehe.senang je. makcik uh bg aq kad and dye suruh aq claim kat urusetia nk dapat hadiah. aq claim dapat penanda buku bermagnet. lepas uh. aq masuk dewan novel. aq masuk and aq dapat la biskut kacang. boleh la wat alas perut tapi takot nk makan. waktu uh aq ngah sakit perut. tahan sakit lagi. ape lagi. aq ajak la diowg g the mall walaupun kat luar uh hujan lebat. dah sampai carik la tandas. dah jumpe and aq dah melabur saham aq kat situ. hehe. tahu2 je la. lepas uh kitowg dak lelaki g kf carik pompuan. kitowg dah sampai je, diowang dah hbis makan. blo plak aq. azidah pergi order nasi ayam kat chicken rice shop. sabo je la. kitowg pown balek la dalam kol 5.45. waktu keretapi nk ke segambut tengah uh, sesak sgt. sampai kene tolak org dalam tu. amir kate " padat maksimum". haha. kitowg dalam tren tu doa je xde org kentut dalam tren uh sebab kalo terlepas, memang berBAU. hehe. kitowg doa je cepat sampai kat ktm segambut sebab nk udara segar. bile pintu ktm uh dah terbuka, kitowg cepat2 kuar. bile dah kuar uh, ok dah. dah xlemas dah. aq sampai umah dalam kol 6.20. hehe.

Wednesday, April 27, 2011

percaye la

hurmmmm. percaye la cakap aq yang aq memang mencintaimu sampai bile kerna kamu berbeza dari yang le. aq memang mengagumi sikap ko dan aq akan menerima kamu seadenye sebab tiade makhluk allah yang memang sempurna, setiap makhluk allah mesti lebih kurang ade 1 kelemahan

Tuesday, April 26, 2011

ok x?


gempak x baju kelas 3c?
mesti bes
tapi iman kate design ni dah melanggar peraturan bju ni
iman kate nk kene design balek baju ni. 
sedeynye. 
dah penat2 cadang tapi kene tolak?
sabo je la (bak kate citer hantu kak limoh).
tapi jgn risau.
kitowg design mesti lagi hebat dari ni.
percayalah!!!

hahahahahahah

haha. ade satu citer yang aq nk kongsi kan kat korg. xnk dengar sudah. semalam bapak aq beli la skittles kat kedai uh. lepas uh aq xpernah rase bende uh. aq testing la makan walaupown kecik je tapi tibe2 aq rase masam gile kat mulut aq. aq xkeluarkan balek dari mulut aq. aq tahan je la lepas tu aq kunyah cepat2. aq bertanding la ngan adek aq makan skittles 8 sekaligus. bile aq makan, aq tahan la sebab masam. muka aq dah nk mengecut dah sebab masam. adek aq sampai terkeluar air liur dalam mulut dye. hahahah. lawak. lepas uh kunyah cepat2 and minum air kosong cepat. haha

Monday, April 25, 2011

habis

alhamdulillah dah habis gak aq bace novel "Hanya Kite Berdua". aq nk citer kat sini tapi panjang sgt la. sori erk. tapi memang best citenye, cite ni pasal percintaan dua orang manusia ni. namenye najla ngan adil. lepas tu adil menghilangkan diri, najla berkahwin dengan danni plak. lepas tu danni mati and adil pula mengahwini najla. nk tahu cite secara terperincinya, mcj la aq. hehe

Sunday, April 24, 2011

hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kite ni kapel selame seminggu je. tapi lepas tu, clash. pleez. jgn la clash ngan aq. aq nk kite bersama balek. aq sangat merindui kisah sewaktu kite kapel. aq sangat mencintaimu sekali syg. pleez. maafkanlah segala kesalahan yang aq telah buat kepadamu. aq akan buat ape je untuk mendapatkan balek cintamu, I really love you, Amani.aq xpeduli dengan ape yang orang kate tapi aq akan selalu menjagamu

yeay

yeye. hampir sebulan aq nk bende fiber kat tgn aq ni. sukenye. hari khamis ni petang aq pergi la kat damai hosiptal untuk membukanye. mesti banyak daki. mesti la banyak. xkan siket kowt. aq bersihkanlah daki2 kat tgn aq ni. nanti aq xtahu lepas bukak ni leh men gem lasak lagi ke x. xpe. at least tgn aq nanti dah sembuh.

first time!!

weyh. aq ni first time uh baca novel. awek aq yang suroh bace. so aq bace la. tajuk buku novel uh "Hanya Kita Berdua". bes la gak novel ni. ni pasal najla ngan danni. tapi aq belom habis bace. baru 3/4 bace. kalo dah hbis bace, aq post la kat sini.

rindu

assalamualaikum semua.jawab la salam. berdosa tau.hehe. jgn marah.sabar itu separuh dari iman.  dah lame aq xpost kat sini. tulang retak la dikatakan. hee. sebenarnye xde idea nk post kat sini. aq ni ok se. sehad walafiat pulak tu. hihi. jgn risau. aq rase dalam satu hari aq leh post kat blog ni dalam 4 kali atau lebih kot. ikowt mood la

Friday, April 15, 2011

hmmm

nape dye wat kat aq mcm ni?
ape salah aq?
aq rase aq xwat pape pown salah
tapi nape cepat sangat wat keputusan
aq baru nk memahami diri ko
tapi ko wat aq mcm ni
nape?!