Sunday, May 22, 2011

sedihnye!!!

assalamualaikum sume. aq ni minx maaf byk2 kalo aq xjenguk2 blog. aq ni ngan sedih ni. aq dah clash ngan dye. aq rase putus adalah perkataan paling sesuai kalo skandal. dye selalau kaitkan aq ngan aina. aq xtahu ape yang ade dalam hati dye. tapi bile aq bagi bunga kat dye sebagai tanda perpisahan, aq xtahu dye still simpan atau pown buang sebab bile aq tanye dye, dye kate "wat ape nk buang?". aq xtahu la dye buang ke x bunga tu. tadi aq kol dye and minx gambar and dye kat "bukanke kite dah clash? wat pe nk gambar?" tu je. hurmm. aq nk simpan gambar dye pown xleh. sedey2.

Monday, May 16, 2011

pindah???

nape plak dye nk pindah?bertambah sunyi lah aq.tapi taon depan.bukannye lame tapi mcm sekejap je.plees la.tahu la nk hirup udara baru.tapi bawak la aq sekali. aq sangat mencintaimu sayang. i love you.......... aq cakap ni untuk budak yang aq terlalu syg iaitu nur ......................................roslan

Sunday, May 8, 2011

minx maaf

aq tahu aq menyukai kamu dari dulu tapi hatiku telah beralih kepada yeng len. aq harap ko faham. minx maaf. aq rase semakin lame semakin jauh cinta kamu pade ku. aq rase ini la jalan terbaik bg kite berdua. aq harap kamu faham situasi kite skg ni. aq tahu kamu happy di luar tapi sedih di dalam. sowi99999999999999999 banyak banyak.

Tuesday, May 3, 2011

bersabar

aq ngah tunggu dye sampai pmr. lepas uh, ade plak ayen ngah relationship ngan perempuan cantek. namenye ape ntah. tapi bile aq ngok je awek ayen uh, aq teringatkan dye. bagi aq, tiade sape yang setanding ngan dye. aq memang xleh tinggalkan dye. aq dah berjanji yang aq xakan carik len sampai pmr kerna aq sangat mencintainya. dye memang perempuan yang xleh aq tinggalkan. satu hari nanti, aq akan berikan hadiah yang paling kamu suka and xpernah dapat dari sesiapw pown. PERCAYALAH!!!!!!

sepak kang!!!!

aq memang xsuke la kalo org pakse org wat bende yang orang memang xdapat buat. seperti suroh(pakse) org men kat luar. dah mak aq xkasi men kat luar, xyah la. org xde kredit nk kol, dye nk amek pulak fon dye suroh kol mak aq. sabar je. kalo org dah xnk men kat luar tu, xyah la ajak lagi. macam nk tumbuk2 je dy ni. hurmmmmm.