Tuesday, August 14, 2012

Game

Hye. sekarang ni aq xlayan game MAT ( Mission Against Terror ) . membazir duet je. kalau aq top-up MAT beli item ade masanye. ni yang x bes kalau kite bayar mahal2 tapi ade mase item uh. kan bagus item uh permanent.contohnye, aq ni topap RM 5 ( harga minimum top-up ) = 250 gold. jadi aq beli satu item uh macam hk 3 days 50 gold. then korang dapat bukak 1 hari je. lagi 2 hari korang ade hal ke, masuk asrama ke, kuar ke and sebagainye. then lepas 3 hari korang bukak id MAT tengok item uh dah expired. Nampak permainan dye? macam uh la. Well. sekarang aq men game HON ( Heroes of Newerth ) ni pulak. bes ape. top-up je dapat beli hero permanent plak uh. murah. bes giler. tapi kalau korang xreti main, xpayah la main. membazir je macam uh. bek top-up kat id aq. hahaha. Kesimpulannye, pilihla game yang anda pandai main and pandai2 la amik risiko ok :)

No comments:

Post a Comment