Tuesday, August 14, 2012

Mercun


Lame dah xpegang mercun. hari ni baru dapat pegang mercun. bes gile la. ni baru mercun mancis. yang paling best sekali bila pegang mercun mancis uh lame2 then baling kat orang. jadi orang jahat buat seketika. hehe. well, macam tu la perangai aq, kalau xsuke aq wat camtu, sila la tegur aq. jangan la dok diam je kat situ. kalau sesiape yang tegur aq sebab baling mercun kat orang, aq boleh berhenti. tapi aq suke baling mercun kat orang. haha xD

No comments:

Post a Comment